Σχεδιασμός

Θέλετε να ζήσετε τον ενθουσιασμό της διαδρομής ενός ταξιδιού της φαντασίας και της εξερεύνησης; Να νιώσετε τον δεσμό με την ισχυρή δύναμη της δημιουργίας; Χαθείτε μέσα στα φυσικά περιβάλλοντα, ειδικά σχεδιασμένα να ταιριάζουν στις δικές σας αξίες και τον τρόπο ζωής σας. Δημιουργήστε μια πράσινη όαση από την οποία οι άνθρωποι θα αναγνωρίζουν εσάς. Είτε θέλετε να δημιουργήσετε κάτι όμορφο μόνο για οπτική απόλαυση, είτε να κάνετε μια ολική ανανέωση στον κήπο σας, ο σχεδιασμός της αρχιτεκτονικής τοπίου, θα εκπληρώσει τις ανάγκες σας! Θα μετατρέψει τα όνειρά σας και τις ιδέες σας για τον σχεδιασμό του κήπου σας σε μοναδικά σχεδιαστικά εργαλεία για την δημιουργία ενός περιβάλλοντος με σκοπό. Διευκολύνετε και φωτίστε την ζωή σας ενώ παράλληλα εξοικονομήστε από τον εαυτό σας περαιτέρω κόστη που θα κάνατε αργότερα!

Επιθυμίες πελάτη

Πίνακας διάθεσης και προσφορά

Κεντρική ιδέα

Ολοκληρωμένος σχεδιασμός

Κατασκευή

Προγραμματίζετε ένα μεγάλο έργο; Ψάχνετε για έναν αποτελεσματικό και αξιόπιστο συνεργάτη να αναλάβει την κατασκευή του υπαίθριου χώρου σας; Από την προσεκτική τοποθέτηση ενός μόνο φυτού μέχρι την κατασκευή ενός μεγάλου έργου, μπορούμε να εγκαταστήσουμε και να διαμορφώσουμε τον υπαίθριο χώρο σας μέσα από ένα ευρύ φάσμα πράσινων στοιχείων εξωτερικών χώρων. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αν θα ολοκληρωθεί το έργο σας εντός χρονοδιαγράμματος. Έχουμε την τεχνογνωσία και τις υπηρεσίες που απαιτούνται για τη δημιουργία ενός ιδανικού περιβάλλοντος για εσάς. Μην αναρωτιέστε αν θα δείτε αυτό ακριβώς που είχατε φανταστεί. Σας διαβεβαιώνουμε πως θα μετατρέψουμε τα σχέδια και τα οράματά σας σε πραγματικότητα. Όπως η κάμπια μετατρέπεται σε μια πεταλούδα, αντίστοιχα θα δείτε πως ο χώρος μπορεί να μεταμορφωθεί ακριβώς μπροστά στα μάτια σας!

Επιθυμίες πελάτη

Προσφορά κατασκευών

Τεχνικός σχεδιασμός

Παράδοση του έργου

Συντήρηση

Τα φυτά σας δεν παίρνουν το σχήμα που υποτίθεται θα έπρεπε να έχουν; Γίνεστε μάρτυρας μίας ξαφνικής ασθένειας του φυτού σας; Το ενοχλητικό ζιζάνιο συνεχίζει να πολλαπλασιάζεται ενώ έχετε προσπαθήσει να το καταπολεμήσετε χίλιες φορές; Οι εξωτερικές και εσωτερικές πράσινες περιοχές αντιπροσωπεύουν την εταιρία σας ή τον ιδιωτικό σας χώρο, γι’ αυτό το λόγο είναι τόσο σημαντικό να διατηρούνται κάθε στιγμή υπέροχες και καθαρές. Ωστόσο, δεν πρόκειται να δείχνουν υγιείς και όμορφες, αν δεν τους εξασφαλίσετε την κατάλληλη φροντίδα. Αυτό απαιτεί επαγγελματική βοήθεια, εμπειρία και ειδικό εξοπλισμό. Σας παρέχουμε την καλύτερη υπηρεσία συντήρησης του κήπου σας αλλά και συμβουλευτικής για να παραμείνουν οι πράσινες περιοχές σας υγιείς, καθαρές, ασφαλείς και ελκυστικές κατά την διάρκεια όλων των εποχών. Αναδείξτε τον δυναμικό του δικού σας πρασίνου και αφήστε το να λάμψει σε όλο του το μεγαλείο!

Ανάλυση χώρου και προσφορά

Συμφωνητικό εργασιών

Εκτίμηση επιπλέον εργασιών

Εκκίνηση της συντήρησης